Det er flere i Bundesliga som kan løpe fort med ball. (foto: dortmund, twitter)

United har unngjort den andre sesongdebuten, denne gang mot Tottenham. Det endte med poengdeling og fortsatt noen ubesvarte spørsmål om overgangsmarkedet skal heve denne troppen de siste hakkene.

For det er kamper som fredagens som må vinnes hvis United skal oppnå mer enn å kjempe for en topp fire plassering fremover. Tidligere United-kaptein Roy Keane var illsint over hvordan United gav fra seg to poeng og langet ut mot spillere som de Gea, Maguire og Shaw.

Les: David de Gea er så fullstendig overvurdert!

Men det er i det offensive United skal sette inn de største ressursene for å skaffe seg forsterkninger. Jadon Sancho er og blir hovedmålet, men etter at verden ble virusrystet, har kartet endret seg totalt, noe som kan resultere i at Dortmund-spilleren sklir ut av fingrene til United.

Skjer dette, kan løsningen ligge hos Bayer Leverkusen. Denne gangen er det ikke navnet til Kai Havertz som linkes til United, men kompisen til Usain Bolt.

Leon Bailey er fullstappet av jamaicanske sprint-gener, kreativitet, teknikk og presisjon, noe 22-åringen igjen viste i Leverkusens seier over Køln denne uken. Baileys to assist og ekstreme gjennombruddskraft har ifølge Daily Mail fått fart på overgangsprosessen.

Les på Popidol: Neymar tapte i retten

Det har lenge vært rykter om at Manchester City, Arsenal og Chelsea har vært etter vingen, nå hevder Daily Mail at Manchester United også har akselerert sin interesse for Bailey.

Vingen, med sine 7 scoringer på 28 kamper, er ikke i nærheten av Jadon Sanchos effektivitet, men når du scorer to mot Bayern München og ett mot både Dortmund og RB Leipzig, da forteller det nok om kvalitetsnivået.

Og kanskje viktigist: Bailey er i disse virustider et betydelig rimeligere alternativ enn Sancho.

Bailey er definitivt et fullverdig alternativ til Sanco.

Les: Fernandes og Solskjær fikk selvfølgelig rett