Tålmodighet gir belønning. (foto: united, twitter)

Solskjær er tilhenger av at unge spillere skal få den nødvendige tiden til utvikle seg på seniornivå. I tilfellet Diallo var det ingen grunn til å holde igjen på tempoet. Noen U-lagskamper, debut på førstelaget og første scoring er status for 18-åringen, noen få måneder etter at han forlot Atalanta.

Tidligere AC Milan-keeper og italiensk landslagsspiller (var i VM-troppen til italia som vant i 1982), Giovanni Galli, jobbet som sportsdirektør for Serie C-klubben Luchesse da han først kom i kontakt med Amad Diallo. Da spilte unggutten for amatørklubben Boca Barco. Galli benyttet kontaktene sine og fikk til prøvespilling for Diallo hos Atalanta tilbake i 2015.

Les: Er det nå Frankrike bør bli bekymret?

Seks år senere kan Galli se spilleren løpe ut på Old Trafford for en av verdens desidert største klubber.

-Amad er unik, men han må bli sterkere. Samtidig må han passe på at han ikke mister farten, noe som er kvaliteten som skiller ham fra andre. Jeg mener han har kvalitetene til å bli en kandidat til Ballon d´Or i løpet av de neste fem årene, skryter Galli til Goal.

(foto: united, twitter)

Les på Popidol: Tre nye artister innlemmes i Rockheim Hall of Fame

Som så potensialet allerede for seks år siden. Nå er det Solskjær og gjengen som skal guide og pushe Diallo helt til toppen.

-Han er svært ung, men har allerede fått debuten i Europaligaen bare to måneder etter å ha ankommet England. Jeg tror han får flere muligheter neste år til å stand out på førstelaget. Han er en virkelig god spiller, men må huske at talent alene ikke er nok. Han må jobbe hard for å bli spilleren som spiller for dette laget, sier Solskjær ifølge Goal.

Galli så talententet, Atalante lot Diallo slippe til, Solskjær og United skal slippe sørge for at 18-åringen gir Galli rett i sin spådom.

Les: Premier League bekrefter startdato for neste sesong