Bra! Erik ten Hag renger alle Manchester United-spillere på dekk. (foto: united, twitter)

Når vi kommer med meldinger om lysglimt for United-supporterne, blir det denne sesongen møtt med stillhet. Selv om de røde djevlene reddet seg unna nok et katastrofetap på Old Trafford med 0-2 mot Aston Villa etter første omgang og den befriende første Rasmus Højlund-scoringen i Premier League, har supporterne dessverre opplevd at en sterk kamp gjerne følges opp av nok en nedtur. Fra midten av januar har i det minste Erik ten Hag spillerne han trenger når han setter sammen startelleveren.

-Vi forventer at mange spillere vil være tilbake i midten av januar. Mount, Casemiro, Martinez, Malacia og Harry Maguire vil være tilbake i januar, kommer det fra en energisk United-manager på fredagens pressemøte.

LES: Er kalt inn av Per-Mathias Høgmo til nye eventyr

Også Victor Lindelöf er forventet tilbake i januar etter operasjon og rehabilitering. Med Diogo Dalot, Raphael Varan, Marcus Rashford og Christian Eriksen tilbake i 3-2 seieren mot Aston Villa, ser dette lyst ut for United-manageren. Nederlenderen går inn i andre del av sesongen med store deler av troppen han ønsket seg før sesongstart.

Nottingham Forest – Manchester United

ENGELSKE KLUBBER: Skal gi Manchester United et Greenwood-bud Ratcliffe ikke kan takke nei til