Selv Harry klapper. (foto: united, twitter)

Fotballspillere er også mennesker, gjentas det til det kjedsommelige når slåssing, dop, råkjøring eller damehistorier kobles til fotballmillionærer. Det er bare det at disse menneskene også har valgt å være forbilder for barn og unge fotball-entusisaster. Da blir Harry Maguires «episode» mer enn en episode.

Vi unner United-kapteinen noen få uker uten balltrilling, men ferien på Mykonos fikk en brå slutt etter et barbesøk.

Les: Fullstendig kaotisk for Real Madrid-spilleren som faktisk nådde finalen

Det er den greske TV-stasjonen ERT som hevder at Maguire er holdt tilbake på ferieøya etter å ha vært innblandet i et slagsmål på en bar. Det hjelper heller ikke at United-kapteinen (ja, Harry, det er faktisk det du er også på ferie) angivelig skal ha fyrt løs både verbalt og fysisk når noen dristet seg til å bryte opp slagsmålet.

-Klubben er bekjent med at det har vært en episode som involverer Harry Maguire på Mykonos i går kveld. Det har vært kontakt med Harry, som samarbeider med de greske myndighetene, kommer det tørt fra United gjennom BBC.

Vi tipper Solskjær ble kalt inn fra det lille som var av ferie. Selv om United-manageren ikke er bestyrer for «barnehagen» utenfor treningsfeltet og kamparenaen, er det han som velger spilleren som har -og skal gjøre seg fortjent til å bære kapteinsbindet.

Les: Hadde en gedigen bomtur hos United – er nå førstevalget til Barcelona-manageren