Joe Riley

Manchester United har solgt Joe Riley til League One-klubben Bradford City, hvor han har en kontrakt de neste to årene. – Han er kaptein på Under 23 år laget og har hatt et utlån bak seg til Sheffield United som brått ble avsluttet på grunn av skade.

Manchester United har kunngjort fredag at klubben har solgt Joe Riley til Bradford City, som spiller i den tredje plasserte engelske serien, League One.

Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt

Den 21 år gamle engelen sier til klubbens hjemmeside at han er glad for å ha spilt fotball for en stor klubb som Manchester United.

«Manchester United har vært mitt hjem og min familie de siste 15 årene. Det er aller gutters drøm å spille for denne klubben, og jeg kan stolt si at jeg har oppnådd det, sier Riley og fortsetter.

«Jeg har så mange uforglemmelige minner og erfaringer som jeg alltid vil være takknemlig for, men jeg føler at det er på tide å starte neste kapittel i karrieren min nå.

21 åringen fikk ikke spille i Premier League, men han var med i Europa League i 2016 (før utlån til Sheffield United. Da spilte han mot FC Midtjylland.