Har hatt en særdeles vellykket comeback i verdens tøffeste liga. (foto: villa, twitter)

Det er nummer en og to på lista til Aston Villa manger Unai Emery som nå nærmer seg en avklaring. – Etter å ha blåst nytt liv inn i Villa Park har ambisjonene økt ytterligere for neste sesong.

Den tidligere Arsenal, Paris Saint-Germain manageren benytter sine kontakter fra sin siste jobb før overgangen til Premier League. Unai Emery er nær en avtale om Pau Torres som var en av hans mest betrodde spillere i Villarreal tiden.

Les: Kylian Mbappe har fått klar beskjed

Aston Villa sin interesse for Torres kom til overflaten for en måned siden og nå kommer det rapporter om at samtalene om en overgang for den 26 år gamle forsvarsspilleren går på skinner.

Det er nettopp den gode relasjonen som ifølge 90min gjør at Torres velger Aston Villa fremfor en eventuell overgang til Manchester United.

Bayern München, Juventus og Napoli har også meldt sin interesse for Torres denne sommeren, men ingen har kommet så langt som Aston Villa, som via sin nye president for fotballoperasjoner Monchi er på god vei til å inngå en avtale med Villarreal.

Les: Nå gjenstår det bare et besøk til legen for James Maddison

Torres har en frigjøringsklausul på rundt 55 millioner pund, men Villa ønsker å finne en avtale i avdrag i motsetning til en engangsbetaling.


Og mens en overgang for Torres nærmer seg ferdigstillelse, ser Villas bud på en annen spansk stjerne i Nico Willams ut til å ha mislyktes. – Villa åpnet samtaler med Williams og Athletic Club tidligere denne måneden, men 20-åringen er nå nær ved å signere en ny avtale i San Mames.

Williams har bare 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt, og selv om han ble fristet av Aston Villa er klar til å bli i Baskerland i minst en sesong til, med en ny toårskontrakt nær ved å bli avtalt.

Nico Willams mener det er best for hans utvikling på bli værende i en klubb hvor han faktisk får spilt og ikke sjanse noe enda.

Les på Radiosporten: Kapteinsbindet til Martin Ødegaard sitter løst etter milliardbud