Hjem Fotball Unai Emery advarer Edinson Cavani og Neymar
Unai Emery advarer Edinson Cavani og Neymar

Unai Emery advarer Edinson Cavani og Neymar

september 18, 2017

De som har barn som spiller ball vet hvor spennende det er for dem å ta frispark, straffespark og cornere. Det er tydeligvis noe som ikke går over, i helgens kamp mellom Paris Saint-Germain og Lyon oppstod det krangel mellom Edison Cavani  og Neymar om hvem som skulle ta straffen.

Sterke Lyon var på besøk hos serieleder PSG, det var gjestene som startet best. Etter 6 minutter taklet Layvin Kurzawa Tanguy Ndombele inne i feltet, det var helt klart straffe, men fløyten forble stille.

Etter dette ble det en forsvars-krig for Lyon, de lykkes lenge med å nøytralisere angrepet til Paris Saint-Germain, til tydelig frustrasjon for både Edinson Cavano og Neymar.

Det ble to selvmål som skulle avgjøre kampen.

Første mål kom først etter 75 minutter:  Et innlegg fra venstre traff benet til brasilianske Marcelo, og Lyon-angriperen var uheldig å sende ballen tilbake til sin egen keeper og i mål.

Etterpå bommet Edinson Cavani på en straffe straff, mulig han var frustrert over manglende uttelling og krangelen med Neymar.  Også 2-0 målet ble et selvmål for Lyon.Denne gangen var Jeremy Morel uheldig å få ballen på bena etter at Anthony Lopes hadde reddet et «skudd» målstreken fra Kylian Mbappe.

Paris SG har vunnet alle sine kamper i Ligue 1  og leder med tre poeng på fjorårets mester fra Monaco

Etter kampen kommer Paris Saint-Germain-sjefen Unai Emery med en klar advarsel til duoen Edinson Cavani og Neymar – Han ikke vil nøle med å gripe inn hvis paret krangler på banen igjen.

I det 79. minutt etter at PSG ble tildelt et sparkespark. De to angrepsspillerne diskuterte høylytt hvem som skulle ta straffen, Cavani vant til slutt, men var tydelig fortsatt full av følelser og klarte å bomme på straffen.

PSG har to som skal ta straffer og avgjørelsen skal taes på banen som «gentlemen»

«Hvis de to ikke klarer å bli enige, vil jeg bestemme. Jeg vil ikke at det skal være et problem for oss. ‘

Cavani nektet å la Neymar ta straffen, de to skal nå ha samtaler utenfor banen for å bli «venner igjen»

Unai Emery fortsetter:

«Jeg ønsket å vinne med mindre vanskeligheter, men jeg gjenkjenner virkeligheten, vi må lære å lide og vinne med vanskeligheter.

Lyon er etter kampen nede på en 6.plass med 11 poeng.

 

 

Paris SG – Lyon 2-0

75′ 1-0 Marcelo
86′ 2-0 Jeremy Morel

Les også: