Det er kun fedt, mann. (foto: brentford, twitter)

Uke 13 blir stående som helt spesiell for en danske som er fulgt av en helt fotballverden siden forrige sommer. Det usannsynlige comebacket på det danske landslaget, den usannsynlige storseieren på Stamford Bridge mot de regjerende Champions League-mesterne.

På lørdag kom Eriksens tredje kamp på rad med scoring (1 mot Nederland, 1 Serbia) med 1-2 scoringen mot Chelsea. Landslags comebacket var helt spesielt etter kollapsen i EM-sluttspillet forrige sommer, Chelsea-scoringen helt spesiell, da Eriksen var med å erobre midtbanen mot spillere som N’ Golo Kanté, Loftus-Cheek og Mason Mount.

Les: Zuccarello mot heftig NHL-rekord!

-Det har vært en spektakulær og rå uke. Det har skjedd mye. Det har vært utrolig mye følelser involvert. Spesielt med landslaget. Og så er det kun fedt å komme med Brentford og vinne her (Stamford Bridge) 4-1. Det er utrolig spesielt, sier Eriksen til TV3 Sport.

For oss virker det hele uvirkelig at denne mannen er tilbake og leverer i verdens tøffeste liga og på et av de beste landslagene i Europa. Da Eriksen skjønte at hjertet ikke kom til å stanse karrieren, var han selv ikke i tvil om at resultatene skulle komme.

Les: Rekk opp hånda de som mener Solskjær hadde gjort det bedre enn Rangnick

-Jeg har ikke mistet noe i fotballen. Jeg har ikke hatt noen skader, jeg har kunnet bygge opp alt på en god og rolig måte… Jeg har ikke vært bekymret for at jeg ikke skulle få tilbake kvalitetene mine, sier Eriksen.