Nicki Bille Nielsen

Tviler sterkt på at du ser bilde av tidligere Rosenborg spiller Nicky Bille sentralt på veggen på Lerkendal sammen med andre gamle storheter. – Den danske angrepsspilleren som spiller for den Ishøy IF på det fjerde øverste nivået i Danmark fikk sone sin straff for vold og trusler med ankelmonitorering istedenfor fengsel har brutt reglene.

Den danske avisen Ekstra Bladet skriver at han brøt reglene på fredag og umiddelbart ble sendt til fengsel, hans advokat Asser Gregersen bekrefter Nicki Bille er i fengsel, men han vil ikke bekrefte årsaken ut over følgende kommentar pr sms: «Det har vært uregelmessigheter i straffen til Nicki, og derfor er han administrativt overført til et fengsel mens saken etterforskes»

Det er ikke første gang Nicky sitter i fengsel, han har sonet en dom på 30 dager i Frankrike for besittelse av narkotika og vold mot en kvinne.

Les: Dortmund viser verdens største talenter hvorfor de må velge Bundesliga

«Nicki har det bra og håper å snart komme tilbake til fotsjaklesystemet»

Nicky Bille sin historie er passe vill og hendelsene som fikk han dømt til fire måneder i fengsel er bare siste hendelser i en lang rekke kontroverser. – Angrepsspilleren har effektivt på egenhånd gjennom festing og idioti ødelagt ihvertfall siste halvdel av en meget lovende karrière.

Den 32 år gamle spissen med fortid i klubber som FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg og Evian fikk sparken i Lyngby i 2018, kort tid etter at han ble arrestert for å ha truet en syklist med luftpistol og for besittelse av narkotika.

Se mer om dansk fotball her