Carlo Holse snakker med RBK TV etter kampen

Schalke 04 har de siste årene kjempet mot vindmøller og nær utslettet seg selv med stadige utstkiftninger av ledere og managere samt hoppe opp og ned mellom Bundesliga og 2.Bundesliga. – Med fare for ytterlige nedgang. Sist sesong kunne Schalke 04 glede seg over å ikke være helt sist i Bundesliga, selv om det sikkert ikke ble feststeming når nedrykk og nest sisteplass ble et faktum.

Nede i 2.Bundesliga planlegger den tudligere storklubben for neste sesong, målet det samme som for to år siden, rykke opp igjen.

Les: Har på plass genial løsning for Messi!

Der Westen skriver at den FC København-spilleren danske Carlo Holse blir sett på som en erstatter for uruguayanske stortalentet Rodrigo Zalazar som Schalke trolig selger i sommer.

Rosenborg har ikke startet årets sesong bra, bare 13.poeng på det 12.første kampene og 11.plass fire poeng over kvalikkplassen til Sandefjord som bare har spilt 10 kamper.

Dansken har notert seg for totalt to mål og en målgivende på åtte kamper denne sesongen. Forrige sesong leverte dansken godt, med hele 16 assists i løpet av sesongen. Holse kom til Rosenborg fra FC København i januar 2020.


For to uker siden fikk Kjetil Rekdal sparken som hovedtrener, og Svein Maalen tok over treneransvaret. Men Maalen fikk en tøff start da Rosenborg tapte 3-0 hjemme for Sarpsborg 08 i forrige runde.

Les på Radiosporten: Store planer for bruk av Declan Rice pengene