Én spiller ut, to opp og frem.

Du må dra ganske langt utenfor Bodø sine bygrenser for å finne noen som synes Bodø/Glimt gjør et dumt valg når de tilbyr sin suksesstrener Kjetil Knutsen en lønn som vil gjøre han til Norges best betalte trener. – Lønna mer enn kompenseres gjennom spill i Europa, salg av spillere og selvfølgelig betalinger som følger av nok et seriegull.

Bodø/Glimt har overtatt tronen som norges beste klubb og Kjetil Knutsen har mye av æren for det. – Seriegullet som ble sikret i går etter å ha vunnet 3 – 0 mot Mjøndalen på Isachsen Stadion blir spesielt imponerende når vi vet at nesten hele angrepssrekka fra forrige sesong og er byttet ut.

Les: Elendig timing for Mourinho at Ralf Rangnick dukket opp på Old Trafford

TV 2 sammen med alt annet av norsk presse har plaget Knutsen med spørsmål om han fortsetter i Bodø/Glimt og nå har tv kanalen tvunget frem informasjon om at klubben tilbyr han åtte millioner i årslønn og at hans signatur kommer i løpet av kort tid.

Det burde i hvert fall fjerne all tvil om han er ønsket, Knutsen hadde følgende betraktning før serieavslutningen: «Jeg har troen på denne klubben. Vi er Norges beste klubb. Så gjelder det å være rå nok til å videreutvikle det. Skal du være én av driverne i det, må du være 110 prosent ladet til å gjøre det. Det kan godt hende jeg blir.»

Les på F7: J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris