Hjem FotballEuropa League TV 2 har kjøpt mer fotball
TV 2 har kjøpt mer fotball

TV 2 har kjøpt mer fotball

september 27, 2017

TV 2 forteller i en pressemelding at de skal vise Europaligaen fra høsten 2018 til våren 2021. I alt vil det bli vist over 200 kamper i året på TV 2-kanalene og på TV 2 Sumo.

«Med Europaligaen kan TV 2 nå tilby det råeste internasjonale fotballtilbudet Norge noen gang har sett», sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

TV 2 har i 2018 en pakke med Champions League, Premier League, EM- og VM-kvalifiseringen, Nations League, EM- og VM-sluttspillene og nå Europaligaen.

«Dette er en formidabel samling fotball fra øverste hylle. Dette er noe alle drømmer om å kunne tilby fotballfans i Norge, så i dag står jubelen i taket i TV 2 Sporten» uttaler Jansen Hagen.

Med disse fotballrettighetene vil TV 2 satse betydelig tyngre på TV 2 Sportskanalen fra neste år. Som en del av dette vil blant annet FotballXtra bli lagt over til TV 2 Sportskanalen fra TV 2 Zebra.

«Vårt mål er å servere seerne mest mulig og best mulig live sport. Europaligaen er en attraktiv og ettertraktet rettighet i sterk utvikling. Denne investeringen befester TV 2s posisjon som den fremste formidleren av fotball i Norge» avslutter Vegard Jansen Hagen.

Les også: