Akklimatiserte seg på rekordtid til engelsk vinterfotball (foto: chelsea, twitter)

Da Jamie Garragher kommenterte at Manchester United måtte utnytte kaoset hos Chelsea og sette Thomas Tuchel på kandidatliste til managerjobben, kom det illsinte reaksjoner fra Chelsea-supportere. Ifølge The Guardian var ikke Carragher helt på jordet.

Den engelske storavisen hevdet United allerede hadde begynt å følge situasjonen med tyskeren tett, der Tuchel nå er inne på lista som aktuell kandidat til managerjobben på Old Trafford.

Les: Det handler om Robert Lewandowski

Den siste uken har Tuchel ledet Chelsea gjennom en storm, der det eneste sikre er klubbens usikre fremtid. Likevel: Seier i Premier Leaguekamp, avansement til kvartfinalen i Champions League og videre til semifinalen i FA Cupen. Rett og slett rått!

Se Ziyechs perle av en scoring:

Les på Engelske klubber: Har overbevist Shahid Khan om at penger må brukes!

På spørsmål om United-linken, kom det et brummende svar fra Tuchel Chelsea-supporterne sårt trengte å høre.

-Jeg har slett ikke reagert på ryktene. Opplever du at jeg er mindre engasjert i klubbene eller mindre involvert i klubben? Slett ikke, begynner Tuchel ifølge Sky Sports.

-Jeg har sagt mange ganger at jeg elsker å være her, og denne klubben har alt hva den trenger for å gjøre meg fornøyd. Det er ingen grunn til å skifte, sier Chelseas lojale leder.

Det er ingen grunn til skifte.

På fredag trakk Chelsea Real Madrid til kvartfinalespill. Chelsea-supporterne kan være sikre på at Tuchel har fullt fokus. Når neste Chelsea-eier har tatt over klubben og slukket de kortsiktige brannene, vil tilværelsen på Stamford Bridge fortsette med å tilby alt det Tuchel trenger.

Les: Kevin Magnussen kan knapt tro det som skjedde på lørdag i Formel 1

Tuchel har effektivt strøket seg selv fra United-lista.