Paul Pogba er fortsatt isolert.. (foto: juve, twitter)

Samme dag som nyheten om at den franske superstjernen Paul Pogba ble tatt i doping forsøkte hans klubb Juventus i et halvhjertet forsøk å forsvare han og vente på b-prøven vel vitende at en doping-skandale ville være karrierestoppende for 30 åringen.

Paul Pogba som nesten ikke har spilt for Juventus siden han presset frem en gratis overgang fra Manchester United sommeren 2022 testet positivt for testosteron etter en kamp mot Udinese i august. Senere var også B-prøven positiv.

Les: Dele Alli er tilbake

Folkene til Paul Pogba har prøv å overbevise påtalemyndigheten for antidoping i Italia at han hadde fått i seg stoffet ved en «inkurie» og med det fått redusert straff, men i dag fikk vi svaret. Påtalemyndigheten mener han bør få maks straff og utestenges i fire år.

Gazzetta della Sport og Corriere dello Sport melder dette for noen minutter siden. Midtbanespilleren kan anke til Idrettens voldgiftsrett (CAS).

Pogba har spilt 91 landskamper for det franske landslaget. Han hadde stor suksess i sin første periode med Juventus – før han ble kjøpt tilbake til Manchester United i 2016 til daværende verdensrekord 105 millioner euro. Til tross for en lønn på over 200 millioner kroner i året gadd han ikke levere slik alle var klar over at han kunne. Da returnerte han tilbake til Torino-klubben sommeren 2022 var han stemplet som et av de største floppene gjennom tidene i Manchester United.

Les på F7: Nå kommer filmen om Bob Marley