Hjem FotballChampions League Dette er hvorfor vi tror Eden Hazard blir solgt for over en milliard
Dette er hvorfor vi tror Eden Hazard blir solgt for over en milliard

Dette er hvorfor vi tror Eden Hazard blir solgt for over en milliard

april 10, 2017

Den neste spilleren på lista er en av verdens beste midtbanespillere

Det er ingen tvil, Eden Hazard fra Belgia er en av verdens beste fotballspillere, noe han har vist i den blå trøya for Chelsea i mange sesonger nå. Han har vunnet det meste med Chelsea, selv om han mangler FA-cupen og Champions League kan det hende det kunne friste med varmere vær og en klubb som oftere er i Champions League finaler enn klubben fra London. Skulle Real Madrid eller Barcelona bestemme seg for å prøve å signere Belgieren, så er det ikke sikkert Hazard klarer å si nei, men det vil bli fryktelig dyrt, og vi tror godt over en milliard for denne fantastiske spilleren.

Hazard med enorm sesong

Chelsea har denne sesongen virkelig vært imponerende, men uten spill i Europa, så har det ikke vært like mange kamper for Hazard og lagkompisene og slitasjen har vært mye mindre enn for konkurrentene. Hva skjer neste år, når det blir mange flere kamper å spille? Vil de kunne opprettholde dette? Hazard har i år vært enormt god,  i fjor var ikke historien like imponerende da laget hadde Champions League.

Hazard har 29 kamper denne sesongen i ligaen og har scoret imponerende 14 mål og 5 assist.

Real Madrid neste?

Hazard har denne sesongen vært i rykte-spaltene, og det skal være Real Madrid som ønsker å signere han til sommeren. Hazard er en av verdens beste spillere, ikke helt overraskende at Real Madrid da skal signere han.

Eden Hazard er 26 år og er i sin beste fotball-alder de neste årene, dette er med å justere prisen opp enda mer.

Fakta:

Navn: Eden Michael Hazard

Alder: 26 (07.01-1991)

Klubber: Lille, Chelsea

Landskamper: 76 kamper/ 17 mål

Les også: