Max Aarons

Norwich City sin høyreback Max Aarons var fast bestemt på at han ville være med tidenes Jo Jo klubb ned fra Premier League etter laget sluttet absolutt sist. Nå melder tyske Sky Sport at det trolig ikke blir nødvendig.

Aarons som er et stor talent vil selvsagt spille på høyest mulig nivå derfor ble gleden stor han hans agent i går informerte han om interessen fra Bayern.

Men han trenger å overbevise de tyske mestrene om egen fortreffelighet, de har nemlig en annen tenåring de lurer på. Ajax høyreback Sergino Dest har inntil nå vært øverst på deres ønskeliste, men nå melder Sky at det er «dødt løp» mellom de to. Men Aarons har dukket opp som et annet alvorlig alternativ for Bundesliga-mesterne.

Aarons skal være åpen for å flytte til Tyskland og Norwich vil ikke stå i veien for ham. – Før nedrykket var et faktum var prislappen «The Canaries» satte på 30 millioner euro, nå aksepterer de nærmere 20 millioner euro.

Les: Manchester United planlegger tredobbelt kupp

Bayer Leverkusen sin interesse for den imponerende under 21 landslagsspilleren er også vekket, men han skal foretrekke Bayern.

Bayern vil ha et ungt, levedyktig backupalternativ for Benjamin Pavard, med Alvaro Odriozola tilbake til Real Madrid.

Klubben vil nå bestemme mellom Dest eller Aarons, deres to hovedkandidater for rollen.

Les: Bekreftet: Hoeness gir seg i Bayern – fortsetter som trener for Bundesligaklubb