Hjem Fotball Trøbbel innad i Start
Trøbbel innad i Start

Trøbbel innad i Start

mars 10, 2017

På mandag er det årsmøte i Start og rett før, tidligere i dag, kom den overraskende beskjeden om at administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal har sagt opp sin stilling uten å opplyse om hvorfor.

Det pleier å være slik at jo mindre som sies jo mer trøbbel er det under overflaten.  Vi har tatt en ringerunde til noen av de vi kjenner i Start, men ingen vet noen ting, og de som vet snakker ikke.

Når en administrerende direktør går uten at det oppgis noen grunn slik som i tilfelle med Even Øgrey Brandsdal er det nesten alltid noe som ligger bak, mulig vi får vite mer på mandag.

Even Øgrey Brandsdal har sagt opp jobben som administrerende direktør i Start, meldte fotballklubben på sitt nettsted fredag.
«Jeg har gitt styret en grundig redegjørelse om hvorfor» sier Brandsdal til nettstedet. «Vi har mange arbeidsoppgaver, og jeg kan forsikre om at jeg skal jobbe hardt for Start ut oppsigelsestiden, eller fram til klubben har en ny leder på plass».

Styreleder Geir Tønnesland sier at han synes det er synd at Brandsdal forsvinner. Han vil heller ikke si noe om grunnen til oppsigelsen.

– Det ønsker jeg ikke å kommentere av hensyn til Starts medlemmer og mandagens årsmøte i klubben, sier han.

Start møter Fredrikstad i OBOS ligaen 2 april.

Les også: