Henger ingen drakt klar for Romelu Lukaku i Europa.

Denne uken har det skjedd mye rundt Romelu Lukaku. Chelsea la ut oversikten med hvilke draktnummer spillerne starter sesongen med, belgieren står uten draktnummer. Det andre var uttalelsen til Inter Milans visepresident om at han var dypt, dypt skuffet over måten Lukaku har behandlet klubben som har gjort alt for ham. Samtidig pågår det intense forhandlinger om Lukaku, der Chelsea ikke akter å gå ut som taperen.

Chelsea har de siste månedene vært linket til Dusan Vlahovic, med Nkunku skadet og utilgjengelig de første månedene av sesongen, kommer Pochettino ikke utenom en forsterkning i angrepet. Londonklubben er likevel ikke desperate nok til å la Juventus tyne til seg Lukaku pluss en halv milliard i overgangssum.

LES: Mathias Normann flykter fra Moskva etter droneangrep

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er Lukaku enig med Juventus om de personlige betingelsene for en treårskontrakt, men Chelsea har nå trukket seg fra byttehandelen der Vlahovic går andre veien. Romano melder Juventus krevde Lukaku pluss 40 millioner euro for Vlahovic, Premier League-klubben svarer med å søke andre alternativer.

LES OGSÅ: The Athletic: Tottenham har godtatt Kane-bud!