Klar for å vise seg frem i bundesliga også (foto: Burnley)

Mens en kvart fotballverden fortsatt er i småsjokk over hva som har skjedd hos Bayern München, skjønner ikke faren til Vincent Kompany hvorfor folk er overrasket. Vincent Kompany går direkte fra Premier League-nedrykk til å lede en av verdens største klubber. Pappa Kompany forteller om det som har skjedd bak kulissene, som forteller hvilken status sønnen har på markedet.

-Det var en overraskelse for hele verden, men ikke for meg, hvis du ser på lagene som allerede har vært og banket på, begynner Pierre Kompany i et intervju med belgiske La Derniere Heure.

LES: Antonio Conte sender ny klubb for å signere favorittspiller hos Tottenham

– I fjor var det Tottenham og Chelsea, nå har Brighton vist interesse og Chelsea igjen. Men når Bayern, en klubb som er så godt strukturert på alle nivåer, banker på, sier man ikke nei, forteller Pierre Kompany,

Engelsk media har meldt det skal ha vært kontakt mellom Kompany og Premier League-klubber det siste året, men dette bekrefter at signering med Bayern München likevel ikke er så sjokkerende. Vincent Kompany befinner seg på rekordtid på nest, eller øverste hylle.

F7: Mbappé får godt over milliarden, men ikke det som virkelig betyr noe for superstjerna