Franck Kessié

Midtbanespiller Franck Kessié var svært bra for AC Milan i en årrekke. – Serie A klubben var svært deppa da de ikke klarte å overtale han til å forlenge og måtte de han gå gratis til Barcelona i sommer.

Vel fremme på Camp Nou har ikke ting helt gått etter forventningene. – Det snakkes nå rimelig høyt det bare blir en sesong for 26 åringen hos Barcelona.

Les: Bild: Manchester United vil by langt over en milliard for Fransk VM spiss

Franck Kessié har ikke klart å overbevise i Barcelona siden han kom til som sjef fra Milan i sommer, og nylig har det kommet meldinger om at 26-åringen kan forlate den katalanske storklubben etter bare én sesong, det til tross for at han har kontakt frem til 2026.

Totalt har Franck Kessié blitt notert for to mål og tre målgivende pasninger på 31 kamper i Barça-trøyen.

Mundo Deportivo som melder at tre toppklubber i Premier League viser interesse for Kessié og mer ser på hva han var før Barcelona: – De tre er Tottenham, Chelsea og Manchester United.

Antonio Conte er i følge den spanske avisen «gal» etter Barcelona-midtbanespilleren, mens Chelsea ser på ham som en erstatter for N’Golo Kanté. Når det gjelder Manchester United er Kessié ett av flere navn på Erik ten Hags ønskeliste foran sommerens overgangsvindu.

Les: Thomas Tuchel har meldt seg på spanskkurs for nybegynnere