Hjem Fotball Tre klubber sloss om Luke Shaw
Tre klubber sloss om Luke Shaw

Tre klubber sloss om Luke Shaw

mars 19, 2017

Venstrebacken Luke Shaw hadde før den fatale skaden mot PSV i Champions League, sin beste periode i sin karriere, han leverte solid spill i kamp etter kamp. Det har naturlig nok vært vanskelig for den tidligere Southampton forsvareren å finne tilbake til den formen, det er ikke enkelt å komme tilbake etter dobbelt benbrudd.

Nå ser det imidlertid ut til at 21 åringen er klar for å spille på toppnivå og ifølge Daily Star er han nå ønsket av 3 klubber, Manchester United vil han skal fortsette, Southampton vil ha han tilbake og Crystal Palace, vel de prøver å lokke han til seg.

Rafael Benitez ønsker også venstre-back på St James ‘Park i sommer, og vil melde seg på kappløpet om Luke Shaw hvis de rykker opp til Premier League.

Skaden har gjort at prisen er mindre enn det den var, da Luke Shaw kom til Manchester United i 2014 ble han solgt for nesten 300 millioner kroner, noe som gjorde han til tidenes dyrest tenåring. Prisen Manchester United nå kan få er litt over det halve.  Klubben gjør nå alt for at han skal ønske å fortsette.

Jose Mourinho er som vanlig tilsynelatende likegyldig, men uttalte likefullt følgende for ca en måned siden om Shaw sin fremtid på Old Trafford.

«Nei, nei, nei. Han vil være her helt sikkert, det er uaktuelt.

«Han hadde en meget stygg skade, virkelig, virkelig stygg og faktum er ikke bare det fysiske spiller inn, men også det mentale, han er endret.»

«Så denne sesongen har han hatt et par små skader og han trenger å tilpasse seg. Han vet hva jeg liker i en forsvarer.»

Det gjenstår å se hva som skjer med Luke Shaw når sommervinduet åpner seg, ryktene skal ha det til at Luke Shaw må føle tillit for å fortsette.

 

Les også: