Origi før han skjønte det bar rett på benken til Forest. (foto: forest, x)

Hos Jürgen Klopp var Origi den perfekte superreserven. Selv om belgieren kunne ha tenkt seg mer spilletid, var han med på å avgjøre store kamper med innhopp og scoring. Forventningene var høye hos AC Milan da de hentet inn den belgiske landslagsspilleren i 2022. Her ble det raskt klart at Milan og Origi ikke var noen god match, denne sesongen er 28-åringen på utleie hos Nottingham Forest. Nå kjemper tre klubber om å ha med seg spissen videre.

Hos Forest har det blitt fattige to Premier League-kamper fra start, totalt spilletid i ni kamper. Også her langt unna forventningene. I MLS har dette plassert Origi på lista som høyst aktuell for den amerikanske ligaen.

LES: Rafa Benitez klar for gjenforening med spilleren han hentet til Premier League

Ifølge italienske Sky Sports har tre MLS-klubber meldt seg på for å signere 28-åringen i januar. Los Angeles FC, Cincinnati og Dallas er alle potensielle nye klubber for den tidligere Liverpool-spilleren.

På benken hos Liverpool, det samme i Serie A, mer benkesliting hos Forest. Høres ut som et naturlig karrierevalg å ta veien til MLS.

LES OGSÅ: Spansk media: Over og ut for Lewandowski