Drømmescenariet?. (foto: monaco, twitter)

Nå har Arsenal en drøss med klubbikoner, men når du samler Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira på ett brett, da er du godt dekket. Trioen heier nå på at svensken Daniel Ek skal få Arsenal-eierne på glid (les: presses til å selge).

På fredag la Spotify-gründer Daniel Ek ut på twitter (er visst sånn man gjør det om dagen) at han gjerne ville legge inn et bud på Arsenal. Herlig, nok en riking som tror han kan drive en klubb? Ifølge The Telegraph har Ek fått med seg en trio som skal stå for den sportslige troverdigheten i prosjektet.

Les: Bommet totalt om Mourinho

Den engelske avisen hevder det jobbes med et seriøst bud på kjøp av Arsenal, i samarbeid med Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira. Lykkes svensken, skal de tre ikonene inn i klubbens ledelse.

Thierry Henry la ikke skjul på hva han mente om Kroenke-familien da Super League-stuntet ble kjent.

-Denne klubben tilhører supporterne. Jeg elsker klubben, og jeg vil støtte den til jeg dør, men jeg kan ikke lenger kjenne igjen klubben min og det som skjer nå, hvor de prøver å komme med i en lukket liga. Det gir ingen mening for meg, sa Henry til The Telegraph.

Les på Popidol: Spotify-grunder vil kjøpe Arsenal

The Kroenke family nekter for at de vurderer å selge, men snøballen er på god vei ned fjellsiden. Med Henry, Bergkamp og Vieira på banen, kommer farten og størrelsen på denne ballen til å øke, øke og øke.

Som supporterne savner denne tiden.

Fotballintelligensen til Arsenal-ikonene i kombinasjon med ferske, svenske milliarder? Dette er en historie Arsenal-supportere kan like.

Les: Nagelsmann blir den dyreste manageren ever