Son holder blikket festet på drømmen. (foto: spurs, twitter)

I «disse dager» der saudiarabiske penger trekker fortsatt aktive stjernespillere ut av de største klubbene og ligaene, er det godt å høre fra Heung-Min Son at penger betyr mye, men ikke alt.

-Hvis jeg virkelig ville, hadde jeg ikke vært her (Tottenham), begynner Son ifølge Sky Sports.

LES: Mauricio Pochettino har hentet høyreving fansen mener faktisk har vinger

Flere saudiarabiske klubber var på døra hos sørkoreaneren tidligere i sommer, for 31-åringen fristet det ikke å la seg betale til å forlate verdens tøffeste liga.

-Jeg elsker å spille fotball. Selvfølgelig er også penger viktig, men jeg har alltid drømt om å spille i Premier League. Mange drar dit om dagen (til Saudi-Arabia), men for meg er det fortsatt en drøm å spille i Premier League, så jeg ser frem til den nye sesongen, kommer det fra spilleren med 145 scoringer og 80 assists på 372 kamper i den hvite drakta.

LES OGSÅ: Enig med Dusan Vlahovic

Takk!