Grrrrrrrrrrrr. (foto: tottenham, twitter)

Tottenham trengte bare å kontrollere seg gjennom til kvartfinalen i Europaligaen. Trodde nok også José Mourinho. Da Dinamo Zagreb fosset over fotballmillinærene fra London og sendte klubben ut av det nestbeste selskapet, småklikka det for Jose Mourinho.

Ikke så rart. Dette er kamper Tottenham har hentet inn Mourinho for å vinne.

Etter kampen var portugiseren mektig irritert på seg selv, men aller mest på de fordømte spillerne.

-Det ergrer meg at laget mitt – og jeg er en del av laget – er det laget som ikke bare unnlot å bringe det basale i fotball, men det basale i livet, som er å respektere arbeidet sitt og gi alt, begynner Mourinho til The Guardian.

Det var da voldsomt.

-Dinamo spilte med masse begjær, men jeg kan også kalle det profesjonalisme. For meg starter profesjonalisme med å vise den riktige innstillingen. Jeg har ikke bruk for å høre kritikk utenfra, for jeg er allerede virkelig såret av hva laget mitt leverte. Mer vil jeg ikke si, avslutter Mourinho.

Les på F7: Tanzanias svar på Donald Trump, president John Pombe Magufuli er død

Vi tipper noen gjemte vannflaskene på slutten av Dinamo-kampen…

Vi tenker portugiseren ikke var så velartikulert i garderoben etter kampen, spillerne fortjente en skyllebøtte. Dette var svakt. Likevel er det én leder som daglig har ansvaret for at spillerne og laget presterer på kamparenaen. That person is you, José.

Les: Glem Zlatan, Manchester United har den største matchvinneren