Sitter og venter på at Steve Bruce skal bli svett nok til å gi fra seg 22-åringen.

Det begynner riktignok å bli noen år siden United-midtstopper Steve Bruce valset over angrepsspillere som beveget seg inn i hans sone, men for oss er og blir Bruce en United-legende.

Det er tvilsomt om en spillertype som Bruce hadde hengt med i dagens høye tempo, men på 80 -og 90-tallet var det tilstrekkelig med mot, styrke, vinnervilje og råskap.

Bruce har jobbet seg opp som trener siden årtusenskiftet, og har vært en aktiv herremann med jevnlige klubbskifter: Sheffield United, Huddersfield Town, Wigan Athletic, Crystal Palace, Birmingham City, Sunderland, Hull City og nå sist i Aston Villa siden 2016.

Knalltøff og kompromissløs med og uten slips.

Her har 57-åringen fått en skikkelig utfordring i Championship-klubben. Aston Villa misset så vidt opprykk til Premier League forrige sesong, og har nå fått trøbbel med Financial Fair Play-gjengen.

For å oppfylle kravene før neste sesong mangler det i underkant av en halv milliard kroner.

Bruce jobber steinhardt i kulissene mot nye investorer, samtidig som Tottenham komfortabelt venter på at et nord-irsk stortalent skal tvinges ut på billigsalg.

Jack Graelish har spilt på det som finnes av U-landslag for Nord-Irland, men fikk muligheten til å skifte farge på drakten og spilte for Englands U21-landslag i 2017.

Drømmer selv om den største ligaen. (foto: grealish, twitter)

Den tidligere United-kjempen Bruce er ikke villig til å la Tottenham utnytte Aston Villas pressede situasjon.

-Hvis vi må selge, skal vi i det minste få riktig pris som er premium pris, sier en offensiv Aston Villa-trener ifølge Independent.

«Hang in there guys» (foto: aston villa, Facebook)

Imens venter 22-åringen spent. Guttedrømmen er ikke overraskende å få spille i Champions League. Dette kan Tottenham tilby.

Sorry Bruce, ser ut som du taper kampen om denne midtbanespilleren.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds