Undervurder aldri en ulv. (foto: tottenham, twitter)

Tottenham har mer enn nok med seg selv og ligger på en imponerende 2. plass i Premier League, men etter at Ole Gunnar Solskjær har entret sirkuset, kobles mye gjerne til hva dette også betyr for United. På lørdag var det Pochettino som gav fra seg poeng i kampen om topp-fire.

Harry Kane startet med et deilig  langskudd som satt perfekt høyt i det venstre hjørnet i første omgang mot Wolverhampton.

Deilig langskudd, men gleden varte ikke ut kvelden. (foto: tottenham, twitter)

Les: Chelsea har blitt enige med Premier Leagues neste superstjerne!

Dette hjalp Tottenham dessverre ikke. I det 72. var det Wolves-spiller Willy Bony som kom høyest på en corner og sørget for 1-1.

Ettter dette ble det nærmest musestille på Tottenhams midlertidige hjemmebane, Wembley. I løpet av de siste ti minuttene scoret nemlig de gulkledde to mål på fem minutter.

Og der fikk Ulvene rakettfart mot nye høyder. (foto: wolves, twitter)

Les: Emery: Liverpools superstjerne er ikke god nok

Vinner Liverpool på lørdag, faller Pochettino og mannskap ni poeng bak toppen.

Og enda skumlere for Tottenham: Vinner Solskjær og United på søndag, begynner gjengen fra Old Trafford for alvor kjempe om en topp-fire plassering (vi beklager den sikkert irriterende og overdrevne optimismen rundt United om dagen. Kan ikke noe for det).

Kan ikke skylde på midlertidig hjemmebane. (foto: tottenham, twitter)

Sorry Tottenham, ulvene sto for en rå avslutning på kampen, men dere skulle aldri ha sluppet taket på hjemmebane.

Les: Steven Gerrard brøt forbannelsen