Hjem FotballBundesliga Tottenham har sendt sjefsspeider til Bundesliga
Tottenham har sendt sjefsspeider til Bundesliga

Tottenham har sendt sjefsspeider til Bundesliga

april 14, 2017

Tottenhams sjefsspeider Steve Hitchen har satt fokus på en 18-åring i Bundesliga med tanke på overgang i sommervinduet. Han var tilstede å kampen mellom Dortmund og Monaco i Champions League denne uken da han speidet etter mulige talenter.

Ifølge The Daily Mail, hadde han en spiller i tankene, Amerikanske Christian Pulisic.

Kampen som var spesiell med det utgangspunktet som laget hadde etter bombeangrepet var kanskje ikke nok for Tottenham til å få et godt nok inntrykk av forsvarspilleren.  Mauricio Pochettinos menn har en meget god sesong, men er likevel ute etter generelle forsterkninger i sommervinduet. I år fortsetter de å presse Chelsea om tittelen i Premier League, men realistisk ser det ut som om det beste de kan håpe på er en andre plass.

Liverpool har lenge vært linket til tenåringen, nå for de seriøs konkurranse. Dilemma for Christian Pulisic som sikkert har lyst å spille i Premier League: Skal han fortsette i Dortmund hvor han får mye spilletid eller å flytte til England og risikere å sitte mye på benken.

Så langt har han spilt 35 kamper denne sesongen i alle turneringer, har han scoret fem mål og gitt ni assists. Borussia Dortmund manager Thomas Tuchel har klart å bygge opp en spennende og ung tropp som hevder seg internasjonalt, det kan være lurt å henge med en stund til.

Mauricio Pochettino har klart å endre en god del på imaget til Tottenham, nå er White Hart Lane et meget godt sted å utvikle seg på.  Det er bare å ta en titt på lagoppstillingen deres, Tottenham har flere unge talenter som gjør det ekstremt bra.  Det er helt sikkert et miljø som frister.

 

Les også: