Dejan Lovren

«Dejan Lovren tåler ikke synet av Liverpool manager Jurgen Klopp og vil forlate klubben så fort som mulig». – Dejan skal ifølge Spanias største ryktemagasin Don Balon føle seg sveket etter at han stadig rykket nedover på prioriteringslisten etter Virgil van Dijk gjorde sin meget imponerende ankomst på Anfield.

Det er få som tror at Dejan Lovren blir værende i Liverpool lenger enn aller høyst nødvendig. – Denne sesongen har han startet kun 9 ganger i Premier League, Liverpool ser at de rett og slett ikke har bruk for kroaten lenger og vil trolig la han gå til sommeren.

Les: Forbanna Real Madrid sjefer tilbyr Tottenham og Chelsea superstjerne

Lovren, som kom til Anfield fra Southampton i 2014, var en viktig skikkelse under tidligere sjef Brendan Rodgers ledelse og i de første årene av Jurgen Klopps regjeringstid.

Virgil van Dijk er for et hvert lag førstevalg av helt naturlige grunner, men det å havne bak Joe Gomez og Joel Matip var en pille vanskeligere å svelge for Dejan Lovren.

Forsvareren ble med rette kritisert for sin opptreden i Liverpools første Premier League-nederlag for sesongen mot Watford forrige måned og ble deretter droppet fra troppen for den påfølgende seieren over Bournemouth.

30-åringens nåværende kontrakt går ut i 2021, og med Arsenal og Tottenham bankende på vil Liverpool få han solgt i sommer.

Les: Gerrard angrer på at han ikke hørte på Jürgen Klopp

Lovrens preferanse skal være å forbli i England, men Italia kan også være aktuelt, Lazio søker etter en erstatter for Luiz Felipe.
 

Don Balon har følgende overskrift «Han tåler ikke Klopp, og han vil gå!»

Det er imidlertid ingen detaljer om forholdet hans til den tyske treneren, som overtalte ham til å bli i klubben i fjor sommer.

Lovren, som sier at han har “ytterligere fem år” igjen i seg på toppnivå, innrømmet at det å spille ikke var “frustrerende” forrige måned.

«Jeg er tålmodig. Jeg jobber mye bak lukkede dører, og noen ganger er det frustrerende når du ikke spiller, sier han til Sky Sports News.

“Du kjemper med deg selv i tankene og spør» Hvorfor ikke? «. Men du aksepterer det, du går videre og fra mitt personlige synspunkt vil jeg bli bedre hver dag på treningsøktene.