Hjem Fotball Tottenham har lagt inn bud på 17-åring

Tottenham har lagt inn bud på 17-åring

august 15, 2017

Tottenham-spilleren Danny Rose kom for kort tid siden med klar tale om hva han ønsker neste sesong. Dette mener han at ikke oppnås hos sin nåværende klubb. Tottenham har ikke somlet, og bud skal nå allerede være lagt på en erstatter.

-Jeg er i ferd med å nå toppen og har trolig bare én stor kontrakt i meg. Tiden renner ut, og jeg ønsker å vinne trofeer. Jeg ønsker ikke å ha spilt femten år med fotball uten titler, sa Rose tidligere i et intervju.

Nå skal Tottenham ha gått til aksjon for å finne erstatter til den misfornøyde forsvareren. Ifølge Eurosport.com, skal nå et bud på Fulhams Ryan Sessegnon allerede være sendt. Det er snakk om et beløp på rundt 260 millioner kroner.

17-åringen markerte seg for alvor i EM for U19-landslag, og viste sin evne til avslutninger med tre scoringer.

Sessegnon var ment å bli hos Fulham etter å ha signert sin første profesjonelle kontrakt i juni. Nå spørs det om om Championship-klubben har råd til å la unggutten bli.

Hva som skjer med surpompen Danny Rose, det er heller usikkert.

(foto: fulham)

Les også:

Fotballekspert: Chelsea har servert Manchester United ligagulletVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.