Mauricio Pochettino. (foto: tottenham)

Vi har lenge visst ant det, nå bekrefter agenten til Anthony Martial at det kommer til å skje. Dette betyr at Pochettino kan gjennomføre overgangen han ønsket i 2015.

Ifølge agent Philippe Lamboley ønsker ikke Manchester United å miste sitt franske stortalent, men har ikke klart å komme til enighet med Martial om ny kontrakt.

-Etter en nøye vurdering, ønsker nå Anthony å forlate Manchester United. Jeg tror at når en så sterk klubb som United ikke finner en løsning etter åtte måneder med forhandlinger, da ønsker de virkelig ikke å gjøre ham til en viktig spiller på laget, sier agenten ifølge Sky Sports.

Åtte måneder med forhandlnger holder.

Mourinho trakk forrige sesong flere ganger frem Martial som eksempel på spillere som underpresterer, samtdig som han dager senere kunne rose franskmannen opp i skyene.

Les: Skikkelig sinna på Manchester United

Ifølge Sky Sports har Tottenham hatt øynene på Martial i lang tid, og forsøkte å signere Martial før han gikk til United i 2015.

Nå er muligheten tilbake – hvis United slipper 22-åringen til en av de tøffeste motstanderne i Premier League.

Martial og Harry Kane i tospann? Tja, hvorfor ikke.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste