Pochettinos nye forsvarsstjerne? (foto: ake, twitter)

Flere har fått med seg en helt spesiell spiller på Bournemouth så langt i sesongen. Og da snakker vi ikke om Joshua King. Nå har Tottenham satt haukeblikket på en nederlenders utvikling.

Det er noe Ruud Guillit over Nathan Ake når han beveger seg på banen med sitt flagrende hår. Den tidligere Chelsea-spilleren ble hentet til Bournemouth i 2017 og har siden overgangen tatt store skritt.

Ifølge Sky Sports følger Tottenham nå ekstra nøye med på forsvarsspilleren. Ake skal være spillertypen som skal kunne settes inn som forsterkninger på Nye White Hart Lane.

Les: Di Maria tilbake til Premier League?

Toby Alderweireld og Jan Vertonghen har begge kontrakter som løper ut denne sommeren, og begge har rundet 30 i løpet av sesongen. Ikke overraskende er Pochettino på jakt etter neste midtstopper.

Ake mestrer både posisjonen i midten og på vensteback, en egenskap som er høyt verdsatt av Pochettino.

Det stopper her. (foto: ake, twitter)

23-åringen har fått med seg 3 scoringer på 46 Premier League-kamper. Ifølge ulike engelske medier skal Chelsea ha en Gentlemans agreement om å kunne kjøpe Ake tilbake for 430 millioner kroner, det dobbelte av det han kom for.

Vi tenker at Bournemouth uansett kommer til å miste nederlenderen i sommer. Men til hvem, det gjenstår å se. Vi setter en knapp på Tottenham.

Les: John Terry: «Er ikke klar enda»