Mye vil ha mer.

På slutten av august kom ryktet fra Spania om at Mourinho hadde overtalt Daniel Levy og gjengen om at klubben trengte flere ledestjerner enn Harry Kane. Og hva var mer naturlig enn å hente klubbens største sønn tilbake og ta ledelsen foran motstandernes mål.

Det var spanske Quatro som var litt tidlig ute med å varsle Gareth Bales retur til London. De tunge økonomiske forpliktelsene ved å: 1. hente Bale, 2. lønne Bale, har holdt tilbake iveren hos Levy etter å hente sin mann til klubben.

Les: ESPN: Markant endring i Sancho-forhandlingene

Noen uker senere kan ting ha endret seg drastisk. Marca hevder at Real Madrid MÅ foreta seg noe med Bale denne måneden, og The Telepraph hevder at Real Madrid har invitert Tottenham til et spleiselag.

Den engelske avisen hevder årslønna på rundt 150 millioner kroner 31-åringen har krav på de neste to årene hos Real, skal deles.

Les på Spansk fotball: Real Madrid går for kombinasjonen Luka Modric og Martin Ødegaard

La Liga-giganten skal være villig til å bære 50 % av Bale-kostandene for å ta ham bort fra synet til Zinedine Zidane. For Mourinho og Tottenham betyr dette at de kan disponere spilleren, som garantert vil skape et enormt boost i hele Tottenham-delen av London, for rundt 75 millioner kroner i året.

Bare markedsføringsverdien av å hente Bale hjem dekker denne utgiften i løpet av noen dager.

Just do it!

Les: Liverpool slipper å sette verdensrekord denne gangen. Henter et fantastisk keepertalent