Randal Kolo Muani

Du kommer garantert til å høre mer fra den franske spissen Randal Kolo Muani fremover, uansett hva han kommer til å velge å gjøre de neste månene. 22 åringen er på utgående kontrakt med Nates og har til den franske klubbens store skuffelse valgt å ikke forlenge sin avtale, i hvert fall ikke før han har kartlagt sitt mulighetsnett!.

Eintracht Frankfurt og Borussia Mönchengladbach har allerede vært på ballen og tilbudt en overgang allerede i januar, noe Nates til tross for at de må la han gå gratis til sommeren hvis det ikke blir en forlengelse har sagt nei takk til.

Les: Se Miralem Pjanic sin slettede avskjedsmelding til Ronald Koeman

Nantes gjør det bedre enn vanlig og ligger pr nå på 7.plass i Ligue 1 med spill i Europa innen rekkevidde. Randal Kolo Muani, som scoret ni Ligue 1-mål forrige sesong har blitt en viktig del av Antoine Kombouaré sitt mannskap. – Alle ønsker han skal være med helt inn.

Samtidig som klubben jobber med å forlenge med eneste formål å selge til sommeren er både Tottenham og Bayern München i følge Foot Mercato svært interessert i å gå til en avtale. Tottenham har sendt sin topp mann. Direktør Fabrio Paratici skal allerede hatt møter med spillerens representanter.

Les: Inter Milan i samtaler med norsk landslagsspiller