Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

Vi regner med at Daniel Levy hadde en plan da José Mourinho ble sendt ut porten, men etter å ha fulgt den ene etter den andre av toppkandidatene forsvinne ut av bildet, begynner vi å lure.

Nagelsmann forsvant til Bayern, Brendan Rodgers gikk ut og fortalte at Leicester-jobben er større, mens Gareth Southgate og Roberto Martinez har mer enn nok med å konsentrere seg om sommerens EM.

Les: Det står mellom to klubber for Harry Kane

Så kom ryktet fra italia om at Tottenham hadde tatt kontakt med Maurizio Sarri, noe som virket som et rimelig desperat valg. Den eneste som faktisk har kastet seg over muligheten, er Jürgen Klinsman. Om han har fått en forespørsel fra Spurs, er et annet spørsmål.

Jakten fortsetter febrilsk, mens Ryan Mason skal bruke de neste kampene på å redde plassen i Europaligaen neste sesong.

Ifølge Corriere dello Sport har Levy og gjengen ikke forlatt tanken om en italiensk trener med erfaring fra engelsk fotball. Den italienske avisen hevder Tottenham har kontaktet Antonio Conte for å lufte mulighetene for en retur til Premier League.

Les: Ryan Mason unngikk alle Harry Kane spørsmål

Den nyslåtte Serie A-mesteren har fortsatt til gode å bli enig med Inter om han fortsetter etter sommeren. Levy har sikkert også fått med seg at Conte tidligere har uttalt at han vil tilbake til Premier League.

De neste dagene skal Conte i forhandlinger med Inter-president Steven Zhang. Etter det får Levy beskjed om nok en kandidat glipper.

Gull på andre forsøk. (foto: inter, twitter)

Den siste sesongen hos Chelsea surnet Conte skikkelig, og brukte altfor mye energi på det som ikke fungerte. Hos Inter Milan har det vært stikk motsatt.

Det meste har ikke fungert i kommunikasjonen med direktørene, samtidig som klubben har gått gjennom en økonomisk tørketrommel. Likevel har Conte sendt all energi inn i det sportslige, en energi som har gitt Inter-spillerne troen på at alt er mulig.

Les: Kasper Junker fortsetter der han slapp hos Bodø/Glimt – selvfølgelig

Og det var mulig.

Serie A-titlen busses til Inter for første gang siden 2011. Antonio Conte viste at når han klarer å kanalisere energien til ballsparkingen, da er han den største vinnerskallen.

All in Conte. (foto: inter, twitter)

Conte har allerede bevist at han skjønner engelsk fotball nok til å vinne trofeer for klubben sin. I tillegg har mye skjedd med italieneren siden den siste sesongen på Stamford Bridge.

Inter Milan trengte en leder som Conte, Tottenham gjør det samme.

Les: Italiensk media: Har allerede ringt Manchester United om spiller