Må rydde plass til de store forsterkningene. (foto: spurs, twitter)

Det var stormende jubel i Liverpool da Luis Diaz signerte i januar. Dette er en spillertype som passer perfekt inn i planen til Klopp med å pushe Mané, Firmino, Salah og Jota videre mot større prestasjoner. I London skjæres det trolig grimaser når Conte og gjengen får høre hvorfor kolombianeren endte med Liverpool-signatur.

Det er faren til Diaz som nå deler behind the scenes-historien. På spørsmål fra Blog Deportivo om det var andre klubber enn Liverpool som jaktet signaturen, kom svaret: -Det var mange som ønsket Luis sine tjenester… Tottenham var én av dem… De nølte mye og lot seg bli tatt igjen av Liverpool. Liverpool var raskere enn dem. De trengte ham og de hentet ham, sier Diaz senior.

Les: Carlos Tevez gir seg ikke – forhandlinger for å gå i fotsporene til Wayne Rooney

Tottenham var tydeligvis tidlig ute, men ikke overbevisende . Liverpool utnyttet Tottenhams formling, viste direkte hvor mye de ønsket seg spilleren – og vant.

Etter å ha sett Diaz entre scenen på balløya som innbytter i FA Cup-kampen mot Cardiff, er ikke forventningene akkurat lavere til hvilken rolle den tidligere Porto-spilleren kommer til å ta i Premier League.

Les: Er vel på tide at Rangnick ringer Solskjær for råd

Dette er en tapt overgang Totteham kan komme til å huske litt for godt.