Jepp, nå swinger det rundt waliseren. (foto: tottenham, twitter)

What!?På søndag nådde Tottenham en milepæl for sesongen bare Bayern München har passert før dem. Når det gjelder Bundesliga-giganten kommer det ikke som noen overraskelse at scoringene hamres inn, men gjengen til Mourinho har holdt seg godt under radaren. Derfor må vi som Mourinho, si at Spurs er kraftig undervurdert foran motstandernes mål.

Da Gareth Bale og Harry Kane dro til med to scoringer hver mot Crystal Palace, hvisket noen i øret til José Mourinho at de hadde passert hundre.

Les: Manchester City kan ikke matche astronomisk lønnskrav – retter all fokus mot United-mål

Det var Kanes andre scoring som fikk Tottenham over 100 scoringer (alle kamper) i 2020/21-sesongen. Okay, ikke imponerende, sier du?

Ifølge Sky Sports er det bare Bayern München (106) som har nådd hundre scoringer så langt i sesongen – i Europas fem største ligaer.

Les på F7: Dårlige tider for innbruddstyver

Wow. Mourinho kunne selvfølgelig ikke dy seg etter å ha fått pes fra engelsk presse de siste månedene.

-Hvis statistikken stemmer – 100 scoringer i sesongen, for et veldig defensivt lag, et veldig negativt lag, det er ikke dårlig, sier Mourinho til Sky Sports, med en passe dose portugisisk sarkasme.

Vi har lært å aldri undervurdere den offensive kvaliteten til et lag med Harry Kane og Heung-Min Son i troppen. Og dette var før Gareth Bale brøt ut av kokongen. Fly like a butterfly, sting like a bee.

Go Spurs!

Les: Xavi seriemester for første gang som manager