The kiss of scoring. (foto: bayern, twitter)

Okay, det er mye bak kulissene vi ikke får med, men inntrykket vi får av Harry Kanes behandling de siste ukene som klubbhistoriens største spiller kan oppsummeres i ett ord: Kjip!

Bayerns styremedlem Uli Hoeness fortalte forrige uke at mens Harry Kane satt og ventet på klarsignal for å få lov til å forlate London av Spurs-boss Daniel Levy, hadde Kane gitt klar beskjed til Bayern-ledelsen han ville droppe hele greia hvis Levy ikke lot ham reise denne dagen. Spille søndagens kamp, nekte å signere forlengelse og spasere ut som free agent neste sommer. For Spurs ville dette ha blitt et tap på 100 millioner pund.

LES: Bekreftet: 19-åring knuser salgsrekord!

Levy skjønte han ikke kunne presse Bayern lenger, klarsignal kom for overgangen og resten er historie. For Harry Kane ble det likevel en avskjed uten skikkelig avskjed.

Ifølge The Telegraph ble den engelske landslagskapteinen nektet adgang til treningsanlegget den siste tiden før overgangen. Den engelske avisen hevder Kane verken fikk mulighet til å si farvel til lagkameratene på en skikkelig måte, personlige eiendeler kunne heller ikke hentes.

LES OGSÅ: Ansu Fati gjør et svært overraskende valg

Vi gjentar: Kjip, kjip behandling av et klubbikon.