Hjem FotballEliteserien Torsdag kamp mot Ajax, medisinsk test på fredag
Torsdag kamp mot Ajax, medisinsk test på fredag

Torsdag kamp mot Ajax, medisinsk test på fredag

august 24, 2017

Den 24 år gamle midtbanespilleren Fredrik Midtsjø har vært i Rosenborg siden han var en liten gutt, med unntak av et par låneperioder til Ranheim og Sandnes Ulf. 

I kveld er han med i den meget spennende og avgjørende returkampen i Europaligaen mot Ajax. Den nederlandske avisen Telegraaf skriver at han allerede i morgen setter seg på flyet for medisinske tester for klubben AZ Alkmaark ( hver gang jeg hører om AZ Alkmaark tenker jeg at det medisin av noe slag). Stemmer dette vil han være eneste Rosenborgspiller som fortsetter å være motstander til Ajax…

Det var på tide med utlandet for Fredrik Midtsjø som startet i Rosenborg i 2010, han har vært jevnt god og tryggere med årene. Han er en solid del av Rosenborg sin midtbane og vil sikkert fylle en slik rolle på en god måte også ute i den store verden.

Kampen i kveld skal vinnes først, det holder med uavgjort etter seieren borte mot Ajax 0- 1.  Interessen for AZ Alkmaark skal ha blitt vekket av tidligere lagkamerat Jonas Svensson, han på sin side har sikkert hvisket klubben noen ord om Fredrik vel vitende at de var ute etter å styrke midtbanen.

 

Alle parter skal være enige om en avtale uten av vi kjenner til overgangssummen som Rosenborg og AZ Alkmaark skal ha enes om. Fredrik Midtsjø skal etter medisinsk test skrive under en fireårskontrakt.

Ryktene skal ha det til at AZ Alkmaark skal ha kommet med et bud på 20 millioner kroner: Les Nederlandsk klubb på tribunen for å få med seg Rosenborg-spiller

Rosenborg står ikke tomhendte tilbake etter sommerens overgangsvindu. Det er forøvrig over for Norges del, vi kan fortsatt selge, men ikke kjøpe nye.  Klubben har blant annet hentet inn Anders Trondsen fra Sarpsborg 08, Samuel Adegbenro fra Viking, Morten Konradsen fra Bodø/Glimt og Jonathan Levi fra Östers IF.

«Nå har det vært interesse rundt ganske mange av våre spillere. For oss handler det om å få inn spillere, så vet man aldri hva som skjer i fotball. Det handler om å være i forkant. Så lenge det har vært interesse rundt så mange, vil det nok komme et salg. Kanskje ikke nå, men i hvert fall i løpet av de to-tre neste vinduene» har Kåre Ingebrigtsen tidligere uttalt til Adresseavisen i generelle vendinger over overganger. Nå ser det imidlertid veldig konkret ut.

(c) Bilde RBK.

Les også: