(c) Bilde: Skeid: Tom Nordlie

Skeid med Tom Nordlie bak rattet er i ferd med å bøte på det absurde at Oslo, en by med nesten en million mennesker bare har en fotballklubb som hevder seg i toppen av Norsk fotball. 

Skeid er nykommer i OBOS-Ligaen, vi tror Oslo klubben blir årets overraskelseslag i det miste topp seks og kvalifisering til Eliteserien. – Første kamp vunnet på hjemmebane mot HamKam.

Les: Fortsetter å hente spillere i Norge

Det har ligget i kortene lenge at klubben og treneren ville komme til enighet om en forlengelse, men først nå er det offisielt.

Tom er glad for å kunne kalle seg Skeid-trener i to år til.

Jeg trives her og har lyst til å være med å bygge klubben videre sier Tom Nordlie til Skeid sine sider.

«Jeg trives her og har lyst til å være med å bygge klubben videre. Et godt A-lag som kommer til å bite fra seg i OBOS-ligaen med en samlet klubb i ryggen, samt byggeplanene for Nordre Åsen gjør dette til et veldig spennende prosjekt»

Planene for nye Nordre Åsen
– Tom er viktig for oss. Vi trenger hans erfaring for å klare å etablere oss i OBOS-ligaen. Å få stabilitet rundt det sportslige blir viktig fremover når vi går inn i spennende tider med tanke på utvikling av OBOS Idrettspark Nordre Åsen og søknaden til kommunen om å få overtatt tomta, sier styreleder i Skeid, Jørgen W. Bjerke.