Noen år siden sist.

Helt siden landslagskeeper Tom Heaton forlot Manchester United som ung og lovende uten å få spille en eneste førstelagskamp har han drømt om å en dag komme tilbake til Old Trafford og redde viktige mål i viktige kamper.

Keeperstjerne David de Gea som stod i mål i gårsdagens Europaligafinale er allerede forbigått av unge lovende Dean Henderson til Premier League kamper. – De blir ikke begge værende på Old Trafford neste sesong.

Les: Klasker over 450 millioner i bordet for Ibrahima Konate

Det blir store utskiftninger på keepersiden i sommer: Nylig har Dean Henderson, 24, overtatt som førstekeeper i Manchester United, mens David De Gea (30) stort sett har måttet nøye seg med å sitte på benken. Samtidig er både Sergio Romero (34) og Lee Grant (38) igjen i klubben, men sistnevnte duo vil helt sikkert forlate Old Trafford i sommer.

Media omtaler Ole Gunnar Solskjær sin nyervervelse Tom Heaton som Manchester Uniteds nye tredjekeeper, det er den 35 år gamle veteranen fullstendig uenig i.

Heaton kom opp igjennom Uniteds ungdomsakademi og ble i klubben til 2010 da han dro til Cardiff på en gratis overføring. Imidlertid var det ikke en eneste A-lagskamp for keeperen i løpet av sin tid på Old Trafford, da han stort sett ble lånt ut til mindre klubber.

Les: Sky Italia: Conte får med seg 70 millioner

Etter seks år på Burnley dro engelskmannen til Aston Villa høsten 2019, hvor han fortsatt spiller i dag.

Tom Heaton planlegger å utfordre David de Gea og Dean Henderson etter å ha skrevet under på en toårskontrakt – med opsjon på et tredje år. – 35-åringen blir med på klubben der han begynte sin karriere som trainee i 2002 og har fortalt venner at han planlegger å presse hardt for å bli Ole Gunnar Solskjærs førstevalg.

Det er slettes ikke sikkert Dean Henderson blir førstekeeper! Henderson overtok for De Gea i begynnelsen av mars da var United på femteplass i ligaen – Det ble bare et tap på ni kamper.

Imidlertid Hendersons «under par» prestasjon i 4-2-nederlaget mot Liverpool ut til å ha vært katalysatoren for De Geas retur som førstevalg.

Tredjevalgskeeper Sergio Romero er kontraktsfri til sommeren og har så langt takket nei til tilbudet om forlengelse, mens også fjerdevalgskeeper Lee Grant er uten kontrakt i sommer.

Les: Solskjær oppsummerer