Hjem Championship Det tok tid å få på plass en erstatning for deres fiasko manager

Det tok tid å få på plass en erstatning for deres fiasko manager

juni 30, 2017

Championship klubben Preston North End bekrefter at deres manager gjennom de siste fire årene Simon Grayson har akseptert den ledige manager jobben i Sunderland.

Sunderland hadde for å si det forsiktig en skuffende 2016/2017-sesong som endte med at klubben rykket ned fra Premier League. Derfor forlot manager David Moyes klubben den 22 mai,  nå over en måned senere er hans erstatter på plass.

Det er mange som lurer på hva som skjedde med David Moyes, han hadde 11 til dels veldig bra år i Everton, men etter han overtok Manchester United i 2013 har han ikke fått noen ting til å fungere.

Les: Moyes har sagt opp

Det er 47-år gamle Simon Grayson, som tar over. Grayson har lang erfaring fra klubber som ønsker opprykk, han har fire ganger sørget for opprykk fra League One til Championship, nå er oppgaven den samme, men på et høyere nivå. Få Sunderland opp igjen til Premier League. Det er hans nå tidligere klubb Preston North End som har bekreftet på sin hjemmeside at deres lederen tar over Sunderland .

Grayson sin manager-CV inneholder klubber som  Blackpool , Leeds, Huddersfield og Preston.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.