Kan snu alt med seier mot Liverpool. (foto: united, twitter)

Det er lett å sitte tilbakelent i sofaen og synse om spilleres suksess og nedturer, men når det kommer til Wayne Rooney har vi lært å lytte. United-ikonet har stått gjennom utallige stormer og kom ut på andre siden med 253 scoringer, 146 assist og titler i bøtter og spann i United-drakta. Før Liverpool-kampen på mandag er det to angrepsspillere han i utgangspunktet setter høyt, men som bør holdes unna kamparenaen.

-Jeg ville ikke ha brukt Cristiano Ronaldo, jeg ville heller ikke Marcus Rashford, begynner Rooney til The Times.

LES: United-supporterne kan puste lettet ut

-Hvis jeg var i Ten Hags sted, ville mitt hovedfokus vært å få energi ut på banen, Uniteds manglende evne til å hente en nr. 9 betyr at de måtte stole på Ronaldo mot Brentford, selv om han ikke har trent mye med laget. Han så ut som han trenger tid på å bli match fit. Ten Hag trenger energi, det betyr å droppe Ronaldo, fortsetter D.C United-manageren.

Og Rashford?

-Når det kommer til Marcus tror jeg han trenger to do some soul-searching og finne ut hva han vil og det som er best for ham. For å se ham bekymrer meg, han ser ut til å ønske å være et helt annet sted enn på en fotballbane, sier Rooney.

LES OGSÅ: Vi sammenligner Sir Jim Ratcliffe med søkkrike Premier League eiere

Vi tipper Ten Hag er klar over det samme. Han gjør neppe samme feil som mot Brentford.