Hjem FotballChampions League To ting må skje for at Zlatan skal bli
To ting må skje for at Zlatan skal bli

To ting må skje for at Zlatan skal bli

april 13, 2017

Det drøyer med forlengelse av kontrakten med Zlatan Ibrahimovic, i begynnelsen virket det som om det var på grunn av Manchester United manager Jose Mourinho, som mente han var for gammel, men det er det ingen som tror på lenger. Hans uttalelser rundt juletider om det tema var trolig bare en begynnelse på en forhandling.

Daily Mirror skriver at Zlatan Ibrahimovic (35) ikke skriver under på en ny avtale med Manchester United, hvis de ikke vinner Europa League. Avisen skriver videre at vennene til Zlatan mener han forlater Manchester United hvis de ikke blir med i Champions League neste sesong.

Skjer det ene skjer også det andre, som vinner av europaligaen er den biffen klar, kampen om 4.plassen i Premier League ser ut til å bli knallhard. Pr akkurat nå ligger de på 5 plass. ( her finner du forklaringen på bonusplassen i Champions League)

Agent Mino Raiola har nylig sagt til RMC Sport at Ibrahimovic ønsker å vise seg fram på det høyeste nivået, slik han har gjort tidligere når kritikere har ment svenskens karriere er på hell.

Manchester United er store favoritter til å vinne Europa League.

Les også: