TIL hovedtrener Simo Valakari har skrevet langsiktig kontrakt med klubben og "lover" å ikke slutte selv om de rykker ned.

Tidligere i dag møttes de to bunnlagene Stabæk og Tromsø på Nadderud stadion. Stabæk har fått tilbake Jan Jönsson som hovedtrener etter at Henning Berg valgte å bli trener for et sydenlag. Tromsø på sin side holder på sin finske trener Simo Valakari til tross for en midt sagt elendig start på sesongen, bare 7 poeng på 11.kamper, samme poengsum som Stabæk, men de har bare før idag spilt 9.kamper. 

Tromsø har egentlig gjort en rekke bra kamper spillemessig, men blitt hardt straffet. De tok en livsviktig og overraskende seier hjemme mot Molde i den siste seriekampen før pausen (2-1).

Strømsgodset var på besøk på Aspmyra og fikk formelig bank at et Bodø/Glimt som mener alvor denne sesongen. Mens Bodø/Glimt er oppe på 3.plass er Strømsgodset på nedrykkskamp før mandagskampen.

Neste serierunde kan bli avgjørende for Strømsgodset som møter meget sterk motstand i Molde, hvis du tror når topp møter bunn betyr det som regel meget høye odds. – Følger du denne linken får du en bonuskode hos Unibet

Det blir spennende å se om Strømsgodset som har gitt assistenttrener Håkon Wibe-Lund midlertidig ansvaret etter at «BP» Ingebretsen trakk seg på grunn av sykdom klarer å hamle opp med serieleder Molde, som har blitt en godt fungerende maskin. Strømsgodset er nest sist etter 11.kamper med bare 9 poeng.

Bunnkampen mellom Tromsø og Stabæk idag endte endte med 0 – 1 seier til Tromsø med mål av Robert Taylor. Jan Jönsson effekten har latt vente på seg han trenger fortsatt å jobbe med det faktum at Stabæk har svært sentrale fravær på midtbanen. -Tromsø klatret opp tre plasser og er på «trygg grunn», mens Stabæk fortsatt er i trøbbel.

23 juni tar Tromsø imot Rosenborg på Alfheim, begge lag har hatt en elendig start, men har i det siste begynt å vinne kamper noe som har gitt begge hovedtrenere en pustepause fra kritikken. Rosenborg sin hovedtrener Eirik Horneland er forventet å hente hjem seriegullet, men Tromsø er tøffe med kniven på strupen noe de forsatt har.