Skuer inn i fremtiden etter svar. (foto: arsenal, twitter)

Det gikk hardt for seg i torsdagens Europaliga-kamp mot Sporting. For Arsenal ble dette en laaang kveld som endte med tap på straffekonk. Exit nest øverste liga i Europa var ikke den eneste nedturen, to spillere som måtte ut med skade er også tvilsomme til å kjempe for Premier League-tittelen de neste ukene.

Både Takehiro Tomiyasu og William Saliba måtte byttes ut før det var gått 21 minutter. Spesielt den japanske landslagsspilleren er det stor usikkerhet rundt.

LES: Neste Premier League klubb i panikkmodus – sparker treneren

-Tomiyasus skade virker å være temmelig seriøs ut fra den reaksjonen han hadde rett etter, men det er selvfølgelig for tidlig å spå (om retur), begynner Arteta ifølge Football-London.

Og Saliba?

-Willy vet jeg ikke så mye om ennå. Han merket noe ubehag og var derfor ikke i stand til å fortsette. Det var derfor vi tok ham ut, sier Arteta.

Når du velger å gå av banen 21. minutter inn i den avgjørende kampen om kvartfinalebillett, da er det neppe snakk om bare litt ubehag.

Det blir en seig, seig fredag på Arsenal-gjengen. Da er det om å gjøre å omstille seg, reorganisere og gjør seg klar for Crystal Palace på søndag – som møter uten Patrick Vieira.

LES OGSÅ: Har blitt en brikke i viktig byttehandel

Vi ønsker de to spillerne speedy recovery.