Har startet noe som blir lagt merke til hos gigantene. (foto: Aston Villa)

Unai Emery rakk aldri å etablere seg skikkelig hos Arsenal, men viste som Villareal-trener 2020-22 hva han kan få ut av en underdog. Så ble spanjolen hentet til Villa Park for å rydde opp etter Steven Gerrard i 2022. For Aston Villa var dette en genistrek. Nå banker to gigantklubber på for potensielt å rappe suksesstreneren.

Da Arsenal mistet forspranget i Premier League-tittelracet forrige helg, var det Unai Emery og Aston Villa som sto bak skuffelsen for Arsenal-supporterne. 0-2 seier på Emirates og tre poeng inn på tabellkontoen til Villa, som nå er på offensiven i kampen mot Tottenham om 4. plassen i PL.

LES Tidligere Arsenal-stjerne kom før Ryan Reynolds – nå er eventyret over

Emerys suksess med undervurderte Villa kommer timet med at flere av Europas største klubber skal ut og skaffe seg ny trener. Ifølge HITC står Emery som kandidat til å ta over trenerjobben både hos Bayern München og Barcelona.

Ifølge HITCs kilder er Villa-ledelsen alt annet enn bekymret for at Emery velger exit etter denne sesongen, ledelsen har «ingen tvil» om at treneren er fully committed til klubben på lang sikt (har kontrakt til 2027.

Alt du trenger å vite: Aston Villa – Bournemouth

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet