(foto: dortmund, twitter)

Manchester Citys firemålshelt Gabriel Jesus er ønsket av Champions League-jagende Arsenal. Gabriel Jesus noterte sitt første hat-trick i Premier League hjemme mot Watford i helga.

Spissen er på Mikel Artetas liste over sommermål – og Gunners tror avtalen kan bli en realitet.
Gabriel Jesus har bare ett år igjen av avtalen og er usikker på fremtiden med ryktene om en viss nordmann som stadig øker i styrke.

SISTE: Antonio Rudiger enig med ny klubb

Etter å ha latt Pierre-Emerick Aubameyang gå til Barcelona i januar, risikerer Arteta også å miste angriperne Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah om begge er uten kontrakt neste måned.

På vei til London?

Arsenal-sjefen vet alt om Jesus allsidighet, arbeidskapasitet og eksemplariske holdning fra tiden som Pep Guardiolas assistent i City.

City kan være villige til å gi slipp på spissen for å gjøre plass til Haaland. Og det ikke bare Jesus som risikerer å bli solgt på grunn av sommerens gigantovergang.

Le Parisien: Pochettino har fått sparken hos PSG

Barcelona, ​​Paris Saint-Germain og Juventus har fått øynene opp for Manchester City-stjernen Riyad Mahrez.

Fichajes rapporterer at Premier League-klubben kan velge å selge Mahrez for å hjelpe til med å finansiere en overgang for EHaaland denne sommeren, og de tre klubbene er interessert i å gi bidrag til Haaland-kassa.