Bygger for storm.

Ofte slenger også vi her i Sporten begrepet legende litt lett rund når vi snakker om gamle spillere som kommer tilbake til klubben sin, men denne gangen er vi langt inne på trygg grunn.

AC Milan legende Paolo Maldini er ansatt som teknisk direktør og AC Milan legende Zvonomir Boban er ansatt for fotballdirektør.

Les: Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo

AC Milan skal finne tilbake til gammel storhet etter å ha vært igjennom en rekke tunge år som begynte med at Silvio Berlusconi i 2006 ble «gjenvalgt» som president i klubben som han eide i noen år.

Målsetningen er at de igjen skal løfte Champions League trofeet.

Les på Popidol: Lysluggen og Luis Suarez spiller snart sammen i Barcelona

Boban, som spilte for Milan fra 1991 til 2001, kommer fra jobben som visegeneralsekretær i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

«Jeg føler meg virkelig beæret og privilegert over å ha jobbet med så viktige prosjekter for å ta FIFA til der det hører hjemme, langt unna tidligere skandaler og et dårlig rykte», sier Boban.

Det er smart av AC Milan å hente inn en som har vært på innsiden av FIFA, klubben er under overvåkning på grunn av uvettig pengebruk og risikerer straff. Bohan skal være den som vil møte byråkrater fra UEFA og FIFA.

Les: «Japans Messi» Real Madrid har kapret tidligere Barcelona spiller

Paolo Maldini er en ekte legende han spilte hele sin karriere i AC Milan og fikk med seg over 900 kamper fra 1985 til 2009.

Klubbdirektør Ivan Gazidis er meget fornøyd over å ha fått på plass 50-åringen som teknisk direktør.

Les på F7: Mange bor i borettslag regjert av fascister

«Paolo representerer den kvaliteten og de verdiene som utgjør grunnmuren i klubben vår. Jeg er glad over å få ham inn som sjef for sportsområdet. Med ham på laget vil vi kunne bygge en moderne klubb, formet av profesjonelle folk av høyeste kvalitet» .