Betaler du mere enn NRK lisens i dag for direktesendt sport betaler du mest sannsynligvis alt for mye. Mange betaler i dag flere tusen kroner får å få med seg mere sport, filmer og serier.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan betale langt mindre for sportssendinger i topp kvalitet på nett. Da snakker vi ikke om lugubre streaming sider opprettet av russiske hackere eller andre ulovlige metoder. Her er det snakk om fullt lovlige løsninger hvor du kan se mere sport og samtidig ikke betale dyre dommer for dette!

Store filmkanaler har merket stor nedgang siden streaming sider som Netflix har dukket opp. Heldigvis finnes det gode løsninger for oss som er sportsinteressert også. Det koster litt, men bare en brøkdel i forhold til hva du betaler for noen få ekstra kanaler på TV.

Her finner du en god innføring på hvordan du kan finne live streaming av sport i topp kvalitet hos spillselskaper på nett uten å betale for det – Ja, det er sant!

Så hvordan fungerer dette?

Du må ha en aktiv konto hos noen spillselskap på nett for å kunne se live streaming. Det vil si at du må registrere deg og noen, men ikke alle, vil også kreve at du gjør et veddemål på kampen du ønsker å se. Ser du på mye sport kan det være en fordel å velge en bookmaker for som ikke tar seg betalt per kamp eller sportsbegivenhet.

Pengespill er normalt ikke nødvendig for å se live fotball men for å se hesteveddelöp er det for eksempel standard hos de fleste at du må legge en minste innsats. Vilkårene for minstebetaling varierer stort mellom aktørene, så her må du gjøre litt forhåndsarbeid selv eller bruk en guide med de beste sportsbook på nett for å hjelpe deg i gang. Etter at du har funnet nettstedet ditt for din sport så har du en gratis kanal for å se din favoritt sport!

 

Beste sendingene med Live Stream

Er det først og fremst fotball du er interessert i, har du et hav av muligheter for å se kamper fra stort sett alle liga i verden på nett. Inkludert de mest kjente som;

Utvalget av sportssendingene er langt bedre enn det du får på TV. Du kan se fotball, håndball, NBA, NFL,NHL, MMA, motorsport, sykling, hesteveddeløp og mye mer.

Mange spillselskaper på nett skilter med 40- 60 000 livestream i året av direktesendte sportsbegivenheter. Så her er utvalget likevel langt større enn det du ville fått gjennom kabelselskapene.

De beste sendingene finner du som regel hos kjente betting sider som tilbyr god dekning på live streaming av fotball men stort sett alle sportsbegivenheter man kan satse penger på streames live over nett av forskjellige spillselskaper.  

 

Hvor lenge kan jeg se live streaming gratis?

Siden du ser live streaming gjennom din odds konto hos et spillselskap er det opp til nettsiden å bestemme hvor lenge du kan ha denne kontoen åpen uten at du gjør noen faktiske innsatser på noen spill. Som regel er det en begrensing på rundt 12 måneder får kontoen din sette som inaktiv. Da kan du selvfølgelig velge å ta ut pengene du har gjort som innskudd hvis du lukker kontoen din og eventuelt velge en annen. Men er du godt fornøyd med tjenesten kan man for eksempel gjøre et veddemål av og til for å holde kontoen aktiv. Det koster fort et par hundrede kroner i måneden for å få noen ekstra sportskanaler på TV, så å legge en innsats på 5 kroner i måneden for å se så mye sport man vil, er ikke dårlig butikk.

 

Er kvaliteten god på sendingene?

Ja, det er god kvalitet hos sportsbook på nett. Men det er viktig at du har og bredbåndsforbindelse når du ser kampene. Bruker du mobiltelefon, bør du ihvertfall ha et godt 3G nett i nærheten. I tillegg er det lurt å ha de nyeste flash oppdateringen både på mobil og PC, slik at du ikke opplever stopp og feilmeldinger under sending. Både lyd og bilde sendes i topp HD kvalitet, men oppkoblingen din har alt å si på hvor god kvalitet du får på bildet.

 

Er dette lovlig?

Spillselskap på nett har kjøpt rettigheter til å streame sportsbegivenheter på sine nettsider. Det er fullt lovlig å benytte deg av disse tjenestene. Men det er viktig at du velger bettingsider som har lisensene i orden fra eventuelt Malta, Curacao eller UK Gambling Commission, hvis du vil satse penger på kampene.

Dette er en fullt lovlig metode å benytte seg av om du ønsker å få med deg mere sport og i tillegg kanskje tjene noen kroner på ditt favorittlag?